Ydelser | Tømrerfirma på Djursland - Det foretrukne valg siden 1970

Hos Koed Tømrer- og Byggeforretning har vi en bred vifte af ydelser. Vi har både kompetencerne og mandskabet til at løse alle opgaver indenfor faget

Vi har altid kunde og kvalitet i fokus. Derfor vil du opleve, at blive behandlet med respekt og se at resultatet af arbejdet er i høj kvalitet. Kontakt os endelig hvis du går med tanker om et byggeprojekt. Vi vil med glæde hjælpe dig hele vejen i mål.

 

 

Renovering af huset, tagrender, træværk eller lign.

Trænger huset til en udvendig renovering af tagrender, træværk og facader eller binder døren og trænger til nye tætningslister? For os er ingen opgave for lille eller for stor. Vi sætter en ære i at kunne tilfredsstille kundernes behov, både stort som småt. Vi har erfaring med renovering af bygninger både for private og erhverv. Er du i tvivl om nødvendigheden eller økonomien i forskellige tiltag på netop din bolig, så kommer vi gerne forbi og tager en snak og giver evt. et uforpligtigende tilbud.  

Ombygninger samt tilbygninger

Vi udfører både fag, hoved- og totalentreprise. Vi har gode forbindelser til forskellige faggrupper: murer, vvs, smed, blikkenslager, entreprenør, arkitekt og maler. Vi har mulighed for at samle hele entreprisen i et tilbud, så du kun skal bekymre dig om kontakten med os. Som alternativ kan du selv stå for kontakten mellem håndværkerne og lade os stå for tømrerentreprisen. Uanset hvad du vælger, vil vi naturligvis altid stå til rådighed med vejledning og gode råd. Ønsker du selv at stå for en del af udførelsen - f.eks. bortskaffelse af affald eller nedbrydning, modregnes dette selvfølgelig i vores pris. Kontakt os og lad os sammen finde løsningen som passer bedst til jer.  

Nybyggeri - Vi har erfaringen!

Vi har erfaring indenfor opførelse af konstruktioner vedr. nybyggeri – både som fag- og hovedentreprise. Gennem godt samarbejde med både arkitekt og ingeniør, har vi mulighed for sammen at føre jeres drøm ud i livet. Hvad enten du selv har tegninger eller kun ideer og drømme. Vi giver gerne et overslag/tilbud vedr. netop jeres projekt inkl. tegninger, beregninger, varmetabsramme og evt. byggeansøgning. Hvis du ønsker, at få lavet tegningerne og beregningerne i første omgang, og dernæst få et tilbud på selve arbejdet, vil dette selvfølgelig også være muligt.  

Energivejledning

Som uddannet energivejleder ved vi en del omkring husets indeklima og klimaskærm. Hvis du er i tvivl om økonomien og de skjulte besparelser, der er at hente på din næste renovering af huset - så kontakt os, få en snak og se sort på hvidt, hvad i kan spare i kroner og ører.  

Trænger du til nye døre og vinduer - eller blot en renovering af dem?

Vi har stort kendskab til både renovering af gamle vinduer og døre samt udskiftning til nye. Hvad enten du ønsker vinduer i kernefyr, træ/alu, plastik, komposit med 2 lags eller 3- lags energiglas, så kan vi med garanti lave et godt tilbud til dig. Udskiftning af vinduer og døre, er en af de større investeringer som husejer, og derfor er det vigtigt at træffe den rigtige beslutning, hvad angår valg af materialer og fabrikat. Vi har gennem mange års erfaring afprøvet vinduer til de fleste formål og behov. Derfor er vi godt rustet til, at give dig en god vejledning i valget af dine nye vinduer.  

Tagarbejde, forstærkninger og opførsel af kviste - Vi er yderst kompetente!

Vi har stor erfaring indenfor tagrenovering; rejsning af nye spær, forstærkning af de gamle, opbygning af kviste, veluxvinduer mv. Vi er yderst kompetente indenfor montering af betontagsten, teglsten, Decra, stålplader, tagplader, tagspån, tagpap, Huntonit, fast - og alm. banevareundertag mm. Vi er naturligvis altid behjælpelige med vejledning i valg af materialer, undertag, tagsten mv. og kommer gerne ud med prøver efter dit ønske. Hvis du er i tvivl omkring levetiden på dit gamle tag ift. om det kan klare endnu en vinter/efterårsstorm, eller om hvornår der kommer vand ned i stuen, så kommer vi gerne ud og tjekker det igennem. Vi giver vores vurdering og evt. udarbejder et uforbindende tilbud til dig i tilfælde af, at taget står til udskiftning. Ønsker du at skifte fra let til tungt tag – eksempelvis fra tagplader til tagsten, så kan vi også hjælpe med en vurdering/beregning omkring hvorvidt spærene kan bære det nye tag, eller om det vil være nødvendigt at forstærke dem.  

Renovering eller ombygning af tagudhæng samt tagrender

Vi udfører renoveringer samt ombygninger; tagudhæng, skjulte tagrender, opsætning af nye tagrender mv. Har du, ligesom mange andre, også efterhånden givet op med at tætne de gamle indvendige tagrender, og plette træværket som konstant skaller af pga. vand der løber igennem? Så er tiden måske inde til at få renoveret udhænget, og udskiftet det gamle træværk til noget vedligeholdelsesfri beklædning som fx Ivarplank, Hardieplank eller Cembrit plader. Vi vejleder gerne i valg af farver samt løsninger som vil passe bedst til dit hus. Vi vil også gerne kunne være behjælpelige med alt hvad angår ståltagrender samt traditionelle zinktagrender som bliver loddet på stedet.  

Trækonstruktioner i form af  terrasser, hegn & låger

Vi har stor ekspertise indenfor opbygning af terrasser, havehegn, låger samt andre udvendige trækonstruktioner i træ, eller vedligeholdelsesfrie materialer. Lad os høre om dit behov, og modtag et uforbindende tilbud enten på reparation, renovering eller opbygning af ny terrasse, have hegn eller lignende.  

Udskiftning af de gamle ruder til nye besparende energivenlige vinduer

Vi skifter de gamle termoruder til nye energivenlige energiruder, leverer løsninger med specialglas til eksempelvis gelænder samt indvendig/udvendig afskærmning mm.  

Skal facaden friskes op eller skal den helt skiftes ud?

Ønsker du, at friske de gamle facader lidt op? Gøre dem i stand til at holde lidt bedre på varmen, ved hjælp af facadeisolering? Eller kan den gamle træbeklædning bare ikke mere? Uanset hvad hjælper vi gerne med opsætning af facadebeklædninger i forskellige træsorter samt laver vedligeholdesfrie løsninger som eksempelvis Ivarplank, Hardyplank, Cembritplader. Vi vejleder gerne i løsninger kombineret med zink og lignende, samt udarbejder et overslag eller et fast tilbud.  

Nyt gulv - præcist som du vil have det, vi vejleder dig hele vejen.

Vi vejleder og monterer både plankegulve eller flydende gulve efter kundens ønske og underlagets type. Igennem vores leverandører, kan vi hurtigt fremskaffe prøver på trægulve/træsorter, og dernæst vejlede i hvilket valg der vil passe bedst til netop dit projekt.  

Indvendig Snedkerarbejde

Vi har stor erfaring indenfor alt indvendig tømrer- og snedkerarbejde vedr. gips, skillevægge, gulve, lofter, indvendige døre, køkken og inventar, trapper mm. Gennem tiden har vi fået samlet et godt hold underleverandører som sammen med os kan sammensætte et færdigt projekt til dig. Som før nævnt, påtager vi os både enkelte entrepriser, men også en samlet entreprise og aflevering af et færdigt produkt.  

Specialopgaver

Vi har eget snedkerværksted og kan dermed løse de fleste specielle tømrer/snedkeropgaver. Ring og hør hvad der kan lade sig gøre og få et tilbud på din opgave.