Hvem er vi? | Tømrerfirma på Djursland - Det foretrukne valg siden 1970

Hvem er vi?

Koed Tømrer og Byggeforretning består af et bredt team, som kan løse de fleste tømrer- og snedkeropgaver

 

De daglige opgaver kan være lige fra opførelse af et nyt komplet hus, til udskiftning af en enkelt termorude. Vi kan sågar udføre specialopgaver på eget værksted. Hos os er kunderne i fokus og det er første prioritet, at kunderne er tilfredse. Vi leverer et stykke kvalitetshåndværk hver gang, hvilket både giver kunderne og os selv en god oplevelse.

 

Vores snedkerværksted, lager og kontor er placeret i Koed ved Kolind. Denne centrale beliggenhed på Djursland gør, at vi hver dag udfører en del arbejde i det nærmeste lokalområde. Vi bevæger os også tit længere væk mod bl.a. Aarhus, Grenaa, Randers, Silkeborg, Skanderborg og Ebeltoft mm.

 

I sommeren 2011 overtog jeg, Kasper S. Bang, firmaet efter min morfar Eigil Jacobsen, som pga. sin alder og sine mange år på arbejdsmarkedet, følte sig nødsaget til at trække sig tilbage. Vi er i alt 20 medarbejdere i firmaet. Fordelt på tømrersvende, lærlinge, formand/byggeledere en byggetekniker, en bogholder samt en markedsføringsansvarlig.

 

Du kan under ”Ydelser” læse mere om, hvad vi beskæftiger os mest med, og se nogle af de opgaver vi har udført under ”Referencer”.

 

 

Vækker dette din interesse, og står du med opgaven eller drømmen – så kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning til dig.

Ring eller skriv i dag og få et godt uforpligtende tilbud.